Afdrukken Verzenden
   

Home

tips

Schaap Holland bestaat 50 jaar

Schaap Holland bestaat 50 jaar en daar kijken we graag samen met u op terug, staan we stil bij het hier en nu en werpen een blik op de toekomst van de aardappel en Schaap Holland.

Toen de Flevopolder werd droog gelegd is een van de vruchtbaarste landbouwgronden ter wereld ontstaan een mooie locatie voor Ben Schaap om daar een aardappelhandel te starten. Door de jaren heen zijn er verschillende processen in de keten toegevoegd aan de activiteiten van Schaap Holland. Ras ontwikkeling, pootgoed, consumptie aardappelen, vers geschilde aardappelen, verse friet en smaakvol gegaarde aardappelen. Doordat Schaap Holland actief is in de hele aardappel keten is er veel synergie tussen de verschillende business units.

Onze missie luid: Naar tevredenheid van onze klanten invullen van hun behoefte aan aardappelen & aardappelproducten. Bij teelt, verwerking en verkoop streven we naar continuïteit in duurzame ketens.

Open dag
Heeft u ooit bij, voor of met Schaap Holland samen gewerkt en zou u graag nog eens langs willen komen, dan bent u van harte welkom op zaterdag 11 november tussen 10.00 en 14.00 aan de Oogstweg 7 in Biddinghuizen. Ook als u altijd al een keer een kijkje in het aardappelschilbedrijf had willen nemen, bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor deze open dag via 50jaar@schaapholland.com, dan zorgen wij voor voldoende verse friet!

Veiligheidsvoorschriften open dag
Scherpe aardappel schil messen en draaiende banden zijn interessant, maar wees alert!
» Voor deelname aan de rondleiding moet u zelfstandig kunnen trap lopen.
» Kinderen tot 12 jaar mogen enkel de fabriek in onder begeleiding van de ouders.
» Rondleiding vindt plaats onder begeleiding van een medewerker van Schaap Holland.
» Hakken zijn niet comfortabel in de fabriek, draag platte schoenen voor de rondleiding.

Meer info
Voor vragen over het 50 jarig jubileum kunt u stellen via 50jaar@schaapholland.com.

 

Schaap Holland bestaat 50 jaar