Afdrukken Verzenden
   

Home

werken bij

­ ­ Werken bij Schaap Holland­

Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van Schaap Holland. We zien open communicatie en het betrekken van medewerkers als belangrijke voorwaarden voor een succesvolle organisatie. Schaap Holland wil met haar producten en dienstverlening topkwaliteit leveren. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in medewerkers en bedrijf.

 


Vacatures:

Stageopdracht Customer Service

Schaap Holland is al 50 jaar actief in de aardappelwereld. Wij werken vanuit de missie:
naar tevredenheid van onze klanten invullen van hun behoefte aan aardappelen & aardappelproducten. Bij teelt, verwerking en verkoop streven we naar continuïteit in duurzame keten.
Via ons sorteer-, verpakkings- én schilbedrijf leveren we een breed assortiment tafelaardappelen en koelverse aardappelproducten, die onder ons merk PolderGoud hun weg vinden naar supermarkten, groothandels en verwerkende industrieën, zoals maaltijdfabrikanten en fritesfabrieken in binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe aardappelrassen en zijn wij internationaal actief als pootaardappelleverancier en exporteur van consumptieaardappelen.

De afdeling Customer Service bestaat uit Order Entry/ Logistiek en Grondstofaanvoer en is daarmee de spil van het bedrijf. Hier komen orders binnen en vertrekken uiteindelijk de aardappelproducten naar onze klanten.

Stageopdracht Customer Service
•    Meedraaien met het ontvangen en verwerken van de orders van klanten via digitale systemen, fax of telefoon;
•    Deelnemen aan andere onderdelen van de Customer Service, afhankelijk van de voorkeur van de student, de inhoud van de stageopdracht van school en de mogelijkheden op de afdeling.

Periode
Vanaf september 2017, maar in principe gedurende het gehele kalenderjaar.


Interesse?
Neem contact op met Rina van der Zwaag, P&O-Adviseur, via r.v.d.zwaag@schaapholland.com

 


 

Open sollicitaties:

Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn.

 

U kunt deze sturen naar:

Schaap Holland
t.a.v. Mevrouw R. v.d. Zwaag
Postbus 7
8256 ZG Biddinghuizen.

 

Personeelszaken

+31 (0)321-335050

 
Rina van der Zwaag