Afdrukken Verzenden
   

Home

certificering

Certificering

Om aan de wensen en eisen van de consument naar meer voedselveiligheid van land- en tuinbouwproducten tegemoet te komen en de kwaliteit van haar producten optimaal te waarborgen heeft Schaap Holland zich zowel intern als extern geconformeerd aan diverse certificeringprogramma’s. Schaap Holland is derhalve FSSC 22000-, GMP-, PCC-, IFS- en SKAL-gecertificeerd. (Klik hier voor onze actuele certificaten)

LOGO_BRC_FOOD.pngGMP.png  ifs_Logo.png  Eko.png     

Om daarnaast te waarborgen dat de keten vanaf de primaire bron (de teler) aan deze eisen voldoet zijn er, afhankelijk van de uiteindelijke eindbestemming, verschillende certificering mogelijkheden voor telers, zoals :

  • Voedselveiligheidcertificaat voor, met name, grondstof voor de (frites) verwerkende industrie. Voor gedetailleerd informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: Productschap Akkerbouw 

pa.png

  • GlobalGap certificaat voor met name de teelt van tafelaardappelen. Voor gedetailleerde informatie en aanmelding kunt u terecht op de website : GLOBAL G.A.P.

globalgap1.jpg 

 

  • SKAL certificaat voor de teelt van Biologische aardappelen. Voor gedetailleerde informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: SKAL

 

 Eko.png   eu_bionieuw.jpg.bmp