Afdrukken Verzenden
   

Home

tips

 

Overlijdensbericht Ben Schaap

 

Helaas bereikte ons het bericht dat de grondlegger van ons bedrijf, Ben Schaap in de nacht van 8 op 9 oktober na een kort ziekbed op 81-jarige leeftijd is overleden. Wij zijn Ben dankbaar dat hij ruim 50 jaar geleden de beslissing heeft genomen om voor zichzelf te gaan werken en de uitdaging is aangegaan om in de jonge Flevopolder een aardappelbedrijf op te richten. Hij heeft, samen met veel anderen die hij steeds wist te binden en te verenigen, een mooi en bloeiend bedrijf opgebouwd. Aan het begin van deze eeuw heeft hij het bedrijf met plezier overgedragen aan de nieuwe generatie.

 

 

De laatste vijftien jaar heeft hij genoten van zijn vrije tijd èn bleef hij op afstand betrokken bij de gang van zaken binnen Schaap Holland.

 

Vol trots heeft Ben met zijn familie vorig jaar nog vele felicitaties in ontvangst mogen nemen bij het 50-jarig jubileum.

 

Wij zullen Ben herinneren als een markant en daadkrachtig persoon met een duidelijke visie, die nog steeds de grondslag is van ons bedrijf.

Wij wensen Diny, Erik en Siegrid, Jeanien en Hans, kleinkinderen en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Medewerkers Schaap Holland

 

 

Vrijdagavond 12 oktober is er gelegenheid de familie persoonlijk te condoleren in de Voorhof (Akkerhof 3, 8256 BK Biddinghuizen) tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens de wens van Ben zal er maandag een besloten afscheidsplechtigheid zijn voor uitsluitend genodigden.

 

Correspondentie adres: Schaap Holland, Oogstweg 7, 8256 SB Biddinghuizen
Schaap Holland,  Postbus 7, 8256 ZG, Biddinghuizen