Afdrukken Verzenden
   

Home

werken bij

MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (m/v)

Wat ga je doen?
In deze uitdagende en essentiële functie draag jij de verantwoordelijkheid voor het beoordelen, bewaken en rapporteren van onze kwaliteitsprocessen. Door ons streven om hoogwaardige kwaliteit producten te leveren, tezamen met onze werkwijze volgens de normen van diverse voedselveiligheidscertificaten, is deze functie voor ons onmisbaar. In de rol van medewerker kwaliteitsdienst werk je nauw samen met het productiepersoneel en leidinggevenden om de kwaliteit van de producten te waarborgen en te verbeteren. Door audits uit te voeren ga je na of de productieprocessen optimaal verlopen. Daarnaast doe je verbetervoorstellen met betrekking tot de huidige processen en ga je oplossingsgericht te werk. Je helpt ook mee met het ontwikkelen van nieuwe producten en processen.

What’s in it for you?

Jij gaat werken in een vooruitstrevende, innovatieve en groeiende organisatie met een gevestigde naam in de aardappelbranche waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de organisatie wordt jou een functie aangeboden, waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Opleidingen en cursussen op het gebied van kwaliteit behoren tot de mogelijkheden, waardoor jij continu kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenzijn voor jou van toepassing.

 Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur levensmiddelentechnologie, maar een andere MBO 4 opleiding, zoals MAS of Food gerelateerd kan ook;
  • Je bent initiatiefrijk en gewend logisch na te denken;
  • Je werkt zowel prettig in een team als zelfstandig;
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht;
  • Je kunt overzicht houden bij de uitvoer van diverse verschillende werkzaamheden;
  • Je kunt helder en duidelijk communiceren in de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid te werken in ploegendiensten (tussen 06.00 en 23.00 uur).

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Harm Mansveld, teamleider kwaliteitsdienst op telefoonnummer 0321 – 335050 of bezoek onze website www.schaapholland.com.

 Wacht niet langer en solliciteer!

Je sollicitatie met CV kun je tot 1 juni a.s. mailen naar Rina van der Zwaag, P&O-Adviseur op r.v.d.zwaag@schaapholland.com.

MACHINEOPERATORS (m/v)

voor het inpakken van ongeschilde aardappelen.

Functieomschrijving
In het Sorteerbedrijf van Schaap Holland worden de ongeschilde aardappelen gekeurd, gesorteerd, gewassen en ingepakt. De verpakkingsgroottes verschillen van 600 gram tot 25 kg en hiervoor gebruiken we verschillende soorten machines (Jasa, Innotech, Propaknetmachine, Lockwood). Je bent verantwoordelijk voor het juist laten draaien van de machines en het verwerken van de orders in de meest logische volgorde. De werkzaamheden vinden plaats vanaf 6 uur ’s ochtends tot ongeveer 22.00 uur ’s avonds (afhankelijk van de drukte) in verschillende diensten en ook in het weekend.

De kandidaat
•    heeft technisch inzicht door opleiding of vanuit een hobby;
•    ervaring met (één van) bovengenoemde machines is handig;
•    bezit affiniteit met de agrarische sector;
•    werkt zowel prettig in een team als zelfstandig;
•    kan helder en duidelijk communiceren in de Nederlandse taal;
•    heeft oog voor kwaliteit;
•    is bereid te werken in verschoven diensten en indien nodig in het weekend.


Ons aanbod
Wij bieden een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Bart Anholts (Teamleider Productie) op telefoonnummer 0321 – 33 50 50.

Sollicitatie
Stuur je motivatiebrief met CV naar Rina van der Zwaag, P&O-adviseur, r.v.d.zwaag@schaapholland.com.

 ..........................................................................................................................................................................

 


 

Open sollicitaties:

Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn.

 

U kunt deze sturen naar:

Schaap Holland
t.a.v. Mevrouw R. v.d. Zwaag
Postbus 7
8256 ZG Biddinghuizen.

 

Personeelszaken

+31 (0)321-335050

 
Rina van der Zwaag