Afdrukken Verzenden
   

Home

werken bij

Werken bij Schaap Holland­

Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van Schaap Holland. We zien open communicatie en het betrekken van medewerkers als belangrijke voorwaarden voor een succesvolle organisatie. Schaap Holland wil met haar producten en dienstverlening topkwaliteit leveren. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in medewerkers en bedrijf.

 


Vacatures:

INKOPER TAFELAARDAPPELEN voor retail m/v

Wat ga je doen?

 

Het inkopen van aardappelen, zowel op de vrije markt als op contract bij telers, is een steeds belangrijker rol binnen onze organisatie; de juiste partijen aardappelen moeten gekocht worden om aan de wensen van onze klanten te voldoen. De alsmaar wisselende kwaliteit van de aardappelen maakt dat het inkoopproces dagelijks om een andere aanpak vraagt en daardoor dynamisch blijft. In deze functie zit je middenin de hectiek van het verkoop- en productieproces, waardoor je snel op nieuwe situaties kunt inspelen. Daarnaast ben je regelmatig onderweg in Nederland/België/Frankrijk om goede relaties te onderhouden met vaste en vrije telers.

 

What’s in it for you?

 

Jij gaat werken in een vooruitstrevende, innovatieve en groeiende organisatie met een gevestigde naam in de aardappelbranche. Binnen de organisatie wordt jou een functie aangeboden, waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt bij de uitvoeren van de werkzaamheden.  De functie is uitdagend en afwisselend, waarbij jij je commerciële vaardigheden kunt inzetten. Opleidingen en cursussen behoren tot de mogelijkheden, waardoor jij continu kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

 

Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou van toepassing.

 

Wat zoeken we?

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis en interesse in de agrarische sector en bij voorkeur in aardappelen;
  • Je beheerst de Engelse taal en Frans is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt sterke commerciële vaardigheden;
  • Je bent zelfstandig maar je kunt ook goed in teamverband werken.

Wil je meer weten?

 

Neem dan contact op met André Adamse (Directeur Retail & Foodservice) op telefoonnummer 0321 – 335050 of bezoek onze website www.schaapholland.com.

 

Wacht niet langer en solliciteer!

Je sollicitatie met CV mailen naar Rina van der Zwaag, P&O-Adviseur op r.v.d.zwaag@schaapholland.com


  

MACHINEOPERATORS (m/v)

voor het inpakken van ongeschilde aardappelen.

Functieomschrijving
In het Sorteerbedrijf van Schaap Holland worden de ongeschilde aardappelen gekeurd, gesorteerd, gewassen en ingepakt. De verpakkingsgroottes verschillen van 600 gram tot 25 kg en hiervoor gebruiken we verschillende soorten machines (Jasa, Innotech, Propaknetmachine, Lockwood). Je bent verantwoordelijk voor het juist laten draaien van de machines en het verwerken van de orders in de meest logische volgorde. De werkzaamheden vinden plaats vanaf 6 uur ’s ochtends tot ongeveer 22.00 uur ’s avonds (afhankelijk van de drukte) in verschillende diensten en ook in het weekend.

De kandidaat
•    heeft technisch inzicht door opleiding of vanuit een hobby;
•    ervaring met (één van) bovengenoemde machines is handig;
•    bezit affiniteit met de agrarische sector;
•    werkt zowel prettig in een team als zelfstandig;
•    kan helder en duidelijk communiceren in de Nederlandse taal;
•    heeft oog voor kwaliteit;
•    is bereid te werken in verschoven diensten en indien nodig in het weekend.


Ons aanbod
Wij bieden een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Bart Anholts (Teamleider Productie) op telefoonnummer 0321 – 33 50 50.

Sollicitatie
Stuur je motivatiebrief met CV naar Rina van der Zwaag, P&O-adviseur, r.v.d.zwaag@schaapholland.com.

 ..........................................................................................................................................................................

Stageopdracht Customer Service

Schaap Holland is al 50 jaar actief in de aardappelwereld. Wij werken vanuit de missie:
naar tevredenheid van onze klanten invullen van hun behoefte aan aardappelen & aardappelproducten. Bij teelt, verwerking en verkoop streven we naar continuïteit in duurzame keten.
Via ons sorteer-, verpakkings- én schilbedrijf leveren we een breed assortiment tafelaardappelen en koelverse aardappelproducten, die onder ons merk PolderGoud hun weg vinden naar supermarkten, groothandels en verwerkende industrieën, zoals maaltijdfabrikanten en fritesfabrieken in binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe aardappelrassen en zijn wij internationaal actief als pootaardappelleverancier en exporteur van consumptieaardappelen.

De afdeling Customer Service bestaat uit Order Entry/ Logistiek en Grondstofaanvoer en is daarmee de spil van het bedrijf. Hier komen orders binnen en vertrekken uiteindelijk de aardappelproducten naar onze klanten.

Stageopdracht Customer Service
•    Meedraaien met het ontvangen en verwerken van de orders van klanten via digitale systemen, fax of telefoon;
•    Deelnemen aan andere onderdelen van de Customer Service, afhankelijk van de voorkeur van de student, de inhoud van de stageopdracht van school en de mogelijkheden op de afdeling.

Periode
Vanaf september 2018, maar in principe gedurende het gehele kalenderjaar.


Interesse?
Neem contact op met Rina van der Zwaag, P&O-Adviseur, via r.v.d.zwaag@schaapholland.com

 


 

Open sollicitaties:

Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn.

 

U kunt deze sturen naar:

Schaap Holland
t.a.v. Mevrouw R. v.d. Zwaag
Postbus 7
8256 ZG Biddinghuizen.

 

Personeelszaken

+31 (0)321-335050

 
Rina van der Zwaag